Användningsområden

SORTERING

Med datorerna kom visionen om det papperslösa kontoret. Skärmar och hårddiskar skulle ersätta pärmar och mappar, e-posten ta livet av snigelposten.
Resultatet blev det motsatta. Mitt i den digitala revolutionen använder världen mer papper än någonsin!

Behovet av att sortera och strukturera finns alltså kvar. Praktiska och flexibla hyllsystem underlättar och förenklar. Var sak har sin plats.

FÖRVARING

Det finns mycket idag som vi vill eller behöver spara – protokoll, fakturor, kvitton, kontaktrapporter, visitkort och kontrakt.
Smart förvaring är a och o för ett väl fungerande kontor där man vill att arbetet ska flyta effektivt. Ordning och reda skapar också en bättre och mer inbjudande arbetsmiljö.

Förvaring kan ske på många olika sätt. I golvskåp, i väggskåp för mobiler eller till och med i sittmöbler.

EXPONERING

Allt ska inte lagras eller sorteras in i fack. Det finns saker du vill visa upp, är stolt över eller som kanske visar vem du är.

Böcker, tidskrifter, konst, arbetsprover och diplom är bara ett litet urval av sådant som gärna får exponeras. Vi har möbler som ramar in och lyfter fram – och även de som nästan är som konstverk i sig själva!

KÄLLSORTERING

Möjligheterna att sortera och återvinna blir allt viktigare i dagens samhälle. Prima Office har ett brett sortiment av källsorteringsprodukter. Vissa stilrena, andra med ett starkt formspråk med flexibla och finurliga lösningar för alla slags interiörer där behovet finns.

SITTMÖBLER

Snabb, lätt, mobil. Nya sittmöbler för det nya sittandet – med finurlig förvaring!

Dekoration
Dekoration
Exponering
Exponering
Förvaring
Förvaring
Källsortering
Källsortering
Sortering
Sortering