Om oss


Om företaget
Prima Office har i 25 år specialiserat sig på att utveckla och tillverka funktionella kontorsmöbler för sortering, förvaring och exponering. Vi erbjuder idag ett brett, variationsrikt sortiment i stilren formgivning.


Efterfrågan på praktiska och flexibla hyllsystem är stor. Våra möbler säljs i omkring 15 länder och planer finns på ytterligare expansion.


Möblerna är både smarta och snygga. Designen och lösningarna är våra egna, men vi är också lyhörda inför vad inredare, arkitekter, återförsäljare och kunder tycker.

Miljö och kvalitet
All tillverkning sker hos utvalda leverantörer i enlighet med ISO9001och ISO14001. Prima Office innehar dessutom certifikatet ”Möbelfakta” som fastställer miljö, kvalitet och säkerhet.

Uppförandekod
Prima Office använder UN Supplier Code of Conduct, utvecklat av FN, som ett ramverk.  

Garantier
5 år för alla produkter i serierna Classic, Consensus och Display.

2 år för Baseline.

Leveransvillkor
Leverans påbörjas inom en vecka för lagerprodukter. Produkterna levereras färdigmonterade. IP-luckor levereras separat och monteras enkelt av kunden.

 

Priser inklusive emballage.

 

Frakt och moms tillkommer.

 

För övriga villkor se prislista.

 

Förbehåll
Färgen på bilderna överensstämmer inte alltid med den verkliga färgen på produkterna. Beställ färgprov eller uppgift om RAL- eller NCS-nr för att säkerställa korrekt färg.

 

Vi förbehåller oss rätten till produktförändringar.

 

 

IP-hyllan   ISO   Möbelfakta
    Kvalitets- och miljöcertifierad tillverkning ISO 9001 och 14001.   Möbelfakta. Din garanti för rätt val!